barca_b0y Публикувано Януари 19 Report Share Публикувано Януари 19 Здравейте! За моя изненада HashTab вече не се поддържа и трябва да мигрирам към нещо друго. Истината е, че не мога да си представя по-удобно нещо, така че търся да се доближава максимално. Беше безкрайно удобно да имам таб с хешовете в свойствата на даден файл и да сравнявам с друг само с drag&drop. А съвсем скоро ще ми трябва и софтуер с повече възможности, с който да мога да сравнявам цели папки за идентичност. Не знам дали е подходящо да търся общ софтуер и за двете. Последното ще ми се налага доста рядко. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barca_b0y Публикувано Януари 20 Author Report Share Публикувано Януари 20 Хвана ми окото HashCheck Shell Extension, но се оказва, че той е още по-изоставен. Ще хвърля едно око на HashTools и HashMyFiles. А по-сложната задачка май ще се окаже... сложна. Не откривам софтуер, който да може да сравни (целите дървета от) две папки по хеш функция. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Vodolej_7 Публикувано Януари 20 Report Share Публикувано Януари 20 Виж това и това! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ExaFlop Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Аз полззвам 7zip Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ExaFlop Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 On 1/20/2025 at 12:57 AM, barca_b0y написа: да мога да сравнявам цели папки за идентичност. https://www.scootersoftware.com/ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barca_b0y Публикувано Януари 21 Author Report Share Публикувано Януари 21 On 1/20/2025 at 11:55 PM, Vodolej_7 написа: Виж това и това! Да, видях ги. OpenHashTab е почти същото нещо като HashTab, но без drag&drop за сравнение. И двете не са обновявани от доста време. Всъщност повечето такъв софтуер не е докосван от години. Не знам дали изобщо си струва да сменям HashTab, заради това, че е изоставен. Явно тези програми не търпят много развитие и без това. Сега го пробвах и изглежда си работи нормално под Windows 11. Едва ли има какво да се обърка. преди 21 часа, ExaFlop написа: Аз полззвам 7zip Аз също, но съм свикнал на drag&drop. преди 21 часа, ExaFlop написа: https://www.scootersoftware.com/ Ще разгледам, когато дойде време за това. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост