Jump to content

Препоръчан пост

Здравейте. Честита Нова година да сме живи и здрави! :)

Проблема! Опитах всички свободни VPN за хрома. Исках да вляза в RaiPlay да си гледам филми. Можеш да гледаш само от Италия. Тръгна филма викам си yes,yes,yes! Е да ама до 5 тата някъде минута и так- надписа че можеш да гледаш само ако си в Италия... 😞 Ами не е честно...Всички VPN опитах, изобщо не захапва. Как захапа в началото? А с прокси отдавна не мога да се свържа вече! От един куп прокси адреси, един не захапва! 

Някакви идеи? Благодаря! :)

Сподели другаде

Не съм сигурен, че разбрах правилно точно за какъв VPN става въпрос. Обикновено VPN услугите са глобални за цялата система, т.е. инсталира се приложение, а не просто разширение за даден браузър. Ако наистина говориш конкретно за някакви разширения, може би ще е добра идея да опиташ по-пълноценен продукт. За жалост безплатните версии на VPN услугите имат ограничение на сървърите, до които имаш достъп, т.е. можеш да използваш само сървъри в малко на брой страни. Надали Италия е сред често достъпните за безплатно ползване.

Колкото до това как въпросният уебсайт работи в началото, но после спира, нямам обяснение, защото не съм сигурен точно какво ползваш, не знам точно какви методи използват сайтовете за засичане на VPN-и и като цяло това не ми е много в компетенцията.

Сподели другаде

преди 7 часа, Night_Raven написа:

Не съм сигурен, че разбрах правилно точно за какъв VPN става въпрос. Обикновено VPN услугите са глобални за цялата система, т.е. инсталира се приложение, а не просто разширение за даден браузър. Ако наистина говориш конкретно за някакви разширения, може би ще е добра идея да опиташ по-пълноценен продукт. За жалост безплатните версии на VPN услугите имат ограничение на сървърите, до които имаш достъп, т.е. можеш да използваш само сървъри в малко на брой страни. Надали Италия е сред често достъпните за безплатно ползване.

Колкото до това как въпросният уебсайт работи в началото, но после спира, нямам обяснение, защото не съм сигурен точно какво ползваш, не знам точно какви методи използват сайтовете за засичане на VPN-и и като цяло това не ми е много в компетенцията.

Ами тези всичките ги опитах. Не се получава. Проверявам IP то казва че е италианско показва даже къде е, но не отваря филмите на RaiPlay. Нямам проблем и да си купа някакъв продукт. Но каква е гаранцията, че ще се получи...това е проблема...Преди време се хванах с един платен дето от време на време отключваше RaiPlay, та едвам се отървах от абонамента, че беше месечен и ти ги взимаха автоматично парите... Та нямам проблем да си купя, ама дали ще работи...? Да не би РАЙ да има някаква специална защита която усеща че си с прокси? 

Предложи някой както казваш пълноценен продукт?  :)

Сподели другаде

преди 29 минути, barbuncela написа:

Предложи някой както казваш пълноценен продукт?

Аз не съм запознат с различните VPN услуги, а и те са много, трудно е.

Мистъла ми беше да не изполваш просто разширение в браузъра, а да инсталираш програма/приложение. Ако не се лъжа, разширенията ще се опитат да отварят страниците през IP адрес на съответния VPN, докато инсталираното приложение ще ти прекара целия трафик през VPN-а, не само Chrome.
Може би ако всичкият трафик минава през VPN-а, няма да се случи същият проблем.

Лично аз, ако трябваше да си ползвам VPN услуга, бих тествал първо следните: MullvadPrivate Internet AccessProton VPNWindscribe. Не претендирам да съм експерт, дори напротив. Просто съм останал с положителни впечатления от тези по някакви прични.

Сподели другаде

On 12.01.2025 г. at 9:23 PM, Night_Raven написа:

Супер стана с тоя windscribe само 5 евро на месец и не е задължително да плащаш ако не искаш повече! СУПЕР! Много, много,много ти благодаря!!!! :) :kiss:

Сподели другаде

On 11.01.2025 г. at 1:28 PM, barbuncela написа:

Здравейте. Честита Нова година да сме живи и здрави! :)

Проблема! Опитах всички свободни VPN за хрома. Исках да вляза в RaiPlay да си гледам филми. Можеш да гледаш само от Италия. Тръгна филма викам си yes,yes,yes! Е да ама до 5 тата някъде минута и так- надписа че можеш да гледаш само ако си в Италия... 😞 Ами не е честно...Всички VPN опитах, изобщо не захапва. Как захапа в началото? А с прокси отдавна не мога да се свържа вече! От един куп прокси адреси, един не захапва! 

Някакви идеи? Благодаря! :)

На какво устройство ползваш добавките за хрома, ако е за платена услуга,има много софтуер!

Аз лично ползвам това ,но на телефона и съм много доволен!

Сподели другаде

преди 41 минути, Vodolej_7 написа:

Ясно! :)
А,това пробва ли?

Да. И нищо не тръгва! Изобщо безплатен обяд няма. Особено с италианските телевизии и RaiPlay

Сподели другаде

преди 1 час, barbuncela написа:

Да. И нищо не тръгва! Изобщо безплатен обяд няма. Особено с италианските телевизии и RaiPlay

Има,стига да знаеш,къде и какво да търсиш! Ето тук има италиански тв канали,а предавания и песни може да ги има на запис в "тубата" (youtube) и не ти е необходим vpn за този сайт! Ако търсиш качество,това вече е друго! :)

Качеството в повечето случаи,почти винаги се заплаща! :)

Сподели другаде

Простете, че се включвам в приключилата тема. Някой дали знае при безплатната версия на Windscribe дали 10-те гигабайта трафик са еднократни или за всеки месец?

Сподели другаде

преди 10 часа, Night_Raven написа:

Ако не се лъжа, мисля, че са за всеки месец.

You can use Windscribe for free, simply download it to your phone, browser or desktop. Free users can access servers in 11 different countries and with a confirmed email address, with data usage capped at 10GB/month.

Можете да използвате Windscribe безплатно,просто го изтеглете на вашия телефон,браузър,или работен плот.

Безплатните потребители имат достъп до сървъри в 11 различни държави и с потвърден имейл адрес,като използването на данни е ограничено до 10 GB/месец.

Сподели другаде