SATOR Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 Пробвам с област за печат или избирам по дължина на 5 страници, а по височна на таблицата на една. Все не ми допада. Как мога да принтирам така че да се четат добре редовете и колоните. Както и първата част на таблицата (с информация) да не ми се печата на всеки лист, а само на първия? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ExaFlop Публикувано Декември 3 Report Share Публикувано Декември 3 Няма версия на офиса...няма никаква фактология... ама ти нали си ги знаеш. На нас 'що да ни е ясно On 11/28/2024 at 2:22 PM, SATOR написа: Как мога да принтирам така че да се четат добре редовете и колоните. И как да разберем кое за теб е по-добре и кое - не? По втория въпрос - чети. 1 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
SATOR Публикувано Декември 7 Author Report Share Публикувано Декември 7 Office2016, искам при печат да мога само на първата страница да се показват заглавията на редовете, а при мен си показват на всяка, явно защото не може на един лист и някак на всеки нов имам и първата колона с имената на редовет. Добре ще е за мен да се показват само на първата, и после да не се показват (така ще спестя от дължината та таблицата). Както е показано в упътването, да разбирам ли че ако изчистя в Print Titles всички стойности в полетата за повтаряне на редове и колони ще се получи ли? Ето това прочетох: "Excel няма вградена опция за автоматично показване на заглавия само на първата страница, затова е нужно да използвате едно от горните решения. Ако често използвате тази настройка, може да настроите макрос или шаблон, който да улесни процеса." Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ExaFlop Публикувано Сряда в 14:18 Report Share Публикувано Сряда в 14:18 Виж това и направи обратното: https://support.microsoft.com/en-us/office/print-headings-or-titles-on-every-page-96719bd4-b93e-4237-8f97-d2cabb1b196a Тук гледам "сковават" нещо подобно: https://www.mrexcel.com/board/threads/dont-want-to-rows-to-repeat-at-top-on-a-condtion.926071/page-5#posts 1 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
SATOR Публикувано Четвъртък в 08:39 Author Report Share Публикувано Четвъртък в 08:39 Благодаря, първото ми хареса и ще пробвам. Мисля че ще стане. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост