barca_b0y Публикувано Октомври 3 Author Report Share Публикувано Октомври 3 преди 20 часа, Night_Raven написа: Аз ти казах, че според мен в таблицата се говори за реалната дължина на кабела. Ти обърна палачинката веднъж, а аз доста повече пъти. Ако се намери вариант за приемлива цена, ще купя кабел за по-лошия сценарий. Имаш ли предложение за изцяло меден кабел с >=3.31 mm2 сечение от който и да било онлайн магазин? Аз намирам само за над 10лв./метър. Сякаш има някаква неписана граница, че след 14 AWG стават строго аудиофилски и трябва да са неоправдано скъпи. Намират се CCA варианти от всякакви сечения на приемливи цени, но на мен май не ми се иска да взимам такъв. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 3 Report Share Публикувано Октомври 3 Ти искаш и вълкът да е сит, и агнето да е цяло. Вече обясних какво според мен е разумно да купиш. Ако толкова те гони параноя, там вече не мога да помогна. Нямам идея дали могат да се намерят точно такива кабели, каквито искаш. Напълно е възможно да има, но аз не съм търсил, защото за мен са просто огромен overkill и пълно прахосване на пари. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barca_b0y Публикувано Вторник в 18:25 Author Report Share Публикувано Вторник в 18:25 Вече имам всичко. Не успях да си нарежа кабела днес, защото времето беше лошо, а в домашни условия е трудно да меря. Правих unboxing. Към колоните имам два варианта за "подложка" (не знам техническия термин) - едното май се нарича spike и трудно ще се навия да го ползвам на паркета ми, а другото са малки кръгли гумички. В момента не е монтирано нито едното. Трябва ли да ползвам? Малко ме изненадаха конекторите на Wiim. Ето така изглеждат (двете от лявата страна). Да разбирам ли, че тук ми трябва и нещо друго освен кабел? На тази снимка конектора е свързан с друг... конектор. Дори да може директно с кабел вероятно ще стане грозно. А купешките са тези. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано вчера в 15:11 Report Share Публикувано вчера в 15:11 преди 20 часа, barca_b0y написа: ъм колоните имам два варианта за "подложка" (не знам техническия термин) - едното май се нарича spike и трудно ще се навия да го ползвам на паркета ми, а другото са малки кръгли гумички. В момента не е монтирано нито едното. Трябва ли да ползвам? Шпайковете са предвидени за използване с килим или мокет. За твърди повърхности като паркет или ламинат, ползвай гумичките. преди 20 часа, barca_b0y написа: Малко ме изненадаха конекторите на Wiim. Ето така изглеждат (двете от лявата страна). Да разбирам ли, че тук ми трябва и нещо друго освен кабел? На тази снимка конектора е свързан с друг... конектор. Дори да може директно с кабел вероятно ще стане грозно. А купешките са тези. Малко не разбрах. Ако говориш за входящите терминали, те би трябвало да са интегрирани в обвивката, за да не "стърчат навън". На снимката това са терминалите за лявата колона (червеният терминал под RJ-45 порта за LAN кабела и черният терминал под RCA входа за единия канал). Терминалите за дясната колона са същите, просто на снимката са заети. Ако си си купил банана конекторите на Nedis (към които си дал линк), трябва просто да свържеш кабела, който имаш с тях. Мисля, че в това видео са общо взето същите. След това просто вкарваш бананите в съответните терминали. Може да се наложи да натиснеш силно, за да влязат. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост