Nikolai Dimitrov Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Пр! По-скоро става дума за едно присветване /изчезва стандартната тема на десктопа с иконите/ - за момент и се появява друг фон с друг цвят за секунда, след което се връща началната зададена! Всичко си работи иначе нормално! Това се случва само когато се включва PC след хибернация или при начално включване Каква може да е причината? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Имаш ли други активни акаунти (профили) в Windows? Ако си регистрирал профила в Microsoft може това да оказва влияние. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 След рестартиране или logoff/logon не се случва? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nikolai Dimitrov Публикувано Август 31 Author Report Share Публикувано Август 31 On 29.08.2024 г. at 6:10 PM, panevdd написа: Имаш ли други активни акаунти (профили) в Windows? Ако си регистрирал профила в Microsoft може това да оказва влияние. Да имам! Но според други съфорумци това се дължи на модела , че е стар с малка RAM и по-слаб процесор и с Win 11 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Това описание ми напомня на проблем, но той беше типичен за ерата на Windows 98-XP. С всички акаунти ли е проблемът? Можеш да опиташ да си поиграеш с настройките на цветовете в екрана за персонализация и да зададеш ръчен цветови акцент (ако е автоматичен в момента) или обратното — от ръчен да го зададеш на автоматичен. Също така можеш и да спреш прозрачността, ако е включена. Сподели все пак за какъв процесор, колко памет и каква видео карта иде реч. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nikolai Dimitrov Публикувано Септември 21 Author Report Share Публикувано Септември 21 On 1.09.2024 г. at 3:05 PM, Night_Raven написа: Това описание ми напомня на проблем, но той беше типичен за ерата на Windows 98-XP. С всички акаунти ли е проблемът? Можеш да опиташ да си поиграеш с настройките на цветовете в екрана за персонализация и да зададеш ръчен цветови акцент (ако е автоматичен в момента) или обратното — от ръчен да го зададеш на автоматичен. Също така можеш и да спреш прозрачността, ако е включена. Сподели все пак за какъв процесор, колко памет и каква видео карта иде реч. Eто - процесор- Genuine Intel(R) CPU T1400 @ 1.73GHz 2.16 GHz RAM -4GB 64-битова операционна система Дали да пробвам с обновяване на драйверите, или да пък да е чисто технически проблем от самият захранващ блок? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 24 Report Share Публикувано Септември 24 Това не ми звучи изобщо като проблем, дължащ се на дефектен хардуер, камо ли на захранващия блок. Просто предполагах, че има шанс да виждаш това, защото системата е по-бавна, т.е. ако беше съвременна, нещата щяха да се случват толкова бързо, че нямаше да го забелязваш. Виждай за какъв процесор става въпрос, струва ми се, че предположението ми е възможно. Ако направиш Clean Boot има ли проблем? Можеш да си поиграеш с визуалните ефекти: десен клик върху Start менюто -> System -> Advanced system settings -> първия бутон Settings. 1 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост