barbuncela Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 Здравейте! Пак съм аз.... Какъв е проблема? Ами от известно време като го включа да зарежда, не зарежда. Смених захранване, кабел - не! Телефона е. Наложи ми се да го рестартирам и той взе че започна да зарежда. Кара около една седмица и пак тази сутрин, отказа. Сетих се, че след рестарт се оправи и пак го рестартирах. Пак започна да зарежда. Та си мисля...дали ако му върна фабричните ще се оправи, или няма да му се размине сервиза? Питам не за друго, защото ако върна фабричните после цял ден ще си играя да въстановявам всичко, че имам и програма за банкиране... Благодаря! 1 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Деф Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 преди 1 час, barbuncela написа: Здравейте! Пак съм аз.... Какъв е проблема? Ами от известно време като го включа да зарежда, не зарежда. Смених захранване, кабел - не! Телефона е. Наложи ми се да го рестартирам и той взе че започна да зарежда. Кара около една седмица и пак тази сутрин, отказа. Сетих се, че след рестарт се оправи и пак го рестартирах. Пак започна да зарежда. Та си мисля...дали ако му върна фабричните ще се оправи, или няма да му се размине сервиза? Питам не за друго, защото ако върна фабричните после цял ден ще си играя да въстановявам всичко, че имам и програма за банкиране... Благодаря! Опитай с друго зарядно като за начало ,а може също така и батерията да и е дошло време за смяна. Е не пречи да опиташ с hard reset ,ако нещо софтуера е сбозил ще се реши проблема. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barbuncela Публикувано Юли 7 Author Report Share Публикувано Юли 7 преди 40 минути, Деф написа: Опитай с друго зарядно като за начало Това го направих, че и кабела смених. За батерията, не знам...в момента е на 100% а и диагностиката показва ОК за батерията. За хард ресет не съм се сетила! Май стана след последната актуализация на ОС...мда 2 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Деф Публикувано Юли 7 Report Share Публикувано Юли 7 преди 40 минути, barbuncela написа: Май стана след последната актуализация на ОС...мда Значи hard reset трябва да реши проблема 2 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barbuncela Публикувано Юли 7 Author Report Share Публикувано Юли 7 преди 2 часа, Деф написа: Значи hard reset трябва да реши проблема Направих го. Ами за сега върви...да видим до кога? 1 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост