Н. Севимов Публикувано Юни 27, 2024 Report Share Публикувано Юни 27, 2024 Хайде да видим кой на къде е, като нищо може да се засечем Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
sporish7 Публикувано преди 7 часа Report Share Публикувано преди 7 часа Искам да споделя личното си мнение по темата „Ева търси Адам“, защото напоследък все повече хора търсят по-неангажиращи и директни начини за запознанства. Аз също бях в ситуация, в която не ми се занимаваше с излишни разговори и дълги обяснения какво търся. Просто исках нормална комуникация и ясни намерения. Попаднах на една страница, която доста добре отговаря на този тип търсене. Още от самото начало ми направи впечатление, че всичко е подредено ясно и не се губи време в излишни стъпки. Профилите изглеждат реални, а хората са по-открити в това, което искат. За мен това беше голям плюс, защото не обичам да гадая какви са намеренията на отсрещната страна. Това, което най-много ми хареса, е че няма напрежение – ако искаш да се запознаеш, просто пишеш. Ако не се получи – продължаваш напред без излишна драма. Така успях да завържа няколко интересни разговора, които дори доведоха до срещи в реалния живот. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост