barbuncela Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Здравейте! Ами подариха ми този блок... ама няма кабели...въртях по нета но нищо не намерих...или не знам какво да пиша или отделно не се продават? Някакви идеи? П.П. То май за това ми го и подариха де! Ако няма кабели! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Нямам опит с aftermarket кабели за захранващи блокове, но ме съмнява да има някакъв вариант за този модел. А дори и да има, надали ще се предлагат в България. Подозирам, че най-логичният вариант е да пишеш на поддръжката на FSP. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barbuncela Публикувано Май 17 Author Report Share Публикувано Май 17 преди 19 часа, Night_Raven написа: пишеш на поддръжката на FSP Е да...Пратиха ме в Румъния... В тая България... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Пак че има изобщо в региона. Очаквах да има представителство само в Средна/Западна Европа. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ExaFlop Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 преди 16 часа, barbuncela написа: Е да...Пратиха ме в Румъния... В тая България... В Клуж-Напока ли те пратиха? Тоя, който ти го е подарил това захранване, ти е подарил на гз рана... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barbuncela Публикувано Май 18 Author Report Share Публикувано Май 18 преди 5 часа, ExaFlop написа: В Клуж-Напока ли те пратиха? Тоя, който ти го е подарил това захранване, ти е подарил на гз рана... Не просто Румъния. Само, че нямам никакво намерение да се занимавам. Хич. То щом ми го даде без кабели и заподозрях че нещо има! Лесно се намирали кабели! Да бе! Да дам пари, да купя кабели и накрая да излезе че не работи! Нали трябва после да му го счупя в главата! Хич. Мерси съм. За чаркове! Има вентилатор! 1 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост