barbuncela Публикувано Декември 16, 2023 Report Share Публикувано Декември 16, 2023 Здравейте хора! Проблемче... Трябва ми италианския гугъл , но не успявам да вляза! Пиша уж https://www.google.it Влизам, изписва ми в адресната лента google.it и до там. Каквото и да напиша, ми излиза на български...Търсих в Хромата смяна на език...? Написах го в персомализирана страница, пак не става все го избива на български. Не отваря поставения адрес! Превежда го и го показва на български! Някакви съвети? Аз ли бъркам нещо? ОС Windows 8.1 Pro Chrome 109.0.0.0 Благодаря Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 16, 2023 Report Share Публикувано Декември 16, 2023 Може би човъркане на езиковите настройки ще помогне? Ако ти е нужно временно, можеш да опиташ да отвориш private/incognito прозорец на браузъра, да отвориш .it домейна и да кликнеш това. Поне при мен тази опция се появава във Vivaldi и Edge, когато отворя въпросния домейн в private/incognito прозорец. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barbuncela Публикувано Декември 16, 2023 Author Report Share Публикувано Декември 16, 2023 преди 1 час, Night_Raven написа: Може би човъркане на езиковите настройки ще помогне? Ако ти е нужно временно, можеш да опиташ да отвориш private/incognito прозорец на браузъра, да отвориш .it домейна и да кликнеш това. Поне при мен тази опция се появава във Vivaldi и Edge, когато отворя въпросния домейн в private/incognito прозорец. Не става. Непрекъснато връща българският. Между другото съм му сложила това: Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_CURRENT_USER\Software\Policies\Google\Chrome] "SuppressUnsupportedOSWarning"=dword:00000001 За да изчезне едно досадно съобщение на всяко стартиране на Хрома...Нещо от сорта, че не се подържа 8.1 и да помисля за 10 ка. Да не би да има значение? Защото излиза съобщение в главното меню след като задействах това горе "Управлява се от организацията ви!" Трябва ми от време на време не постоянно! Може би трябва да инсталирам Edge... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Деф Публикувано Декември 16, 2023 Report Share Публикувано Декември 16, 2023 преди 6 часа, barbuncela написа: Не става. Непрекъснато връща българският. Между другото съм му сложила това: Пиши това което търсиш на италиански в търсачката и ще получиш търсените резултати или опитай през италиански VPN/ Proxy. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 17, 2023 Report Share Публикувано Декември 17, 2023 Нямам представа дали по-старата версия на Windows и/или Chrome създават проблеми, защото не използвам Windows 8.1 или Chrome, но ми се струва, че не би трябвало това да е проблемът. Ако настройките, които предложих, не помагат, може би тези ще? Иначе да, VPN би трябвало да помогне, но за да имаш достъп до сървър в Италия, най-вероятно ще трябва да е платена услуга, защото безплатните варианти обикновено нямат сървъри там. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Деф Публикувано Декември 17, 2023 Report Share Публикувано Декември 17, 2023 За Mozilla има добавка Hide My IP Free. https://addons.mozilla.org/bg/android/addon/hide-my-ip-free/?utm_source=addons.mozilla.org&utm_medium=referral&utm_content=search Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barbuncela Публикувано Декември 17, 2023 Author Report Share Публикувано Декември 17, 2023 Станаа! Просто си инсталирах 8.1 на италиански добавих български в началото на инсталацията и всичко е на пушка! Явно се съобразява с езика на операционната система, а не с ИП то! Иха! Супер! Мноого ви благодаря момчета! 2 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост