Jump to content
  • 0

Директория, съхраняваща инсталационните файлове на водеодрайвърите


kenshiro

Въпрос

Здравейте! Ползвам видеокарта AMD rx 580, при която след всеки ъпдейт на драйвърите, винаги си сваляше и складираше инсталационните файлове в C / AMD folder. След последните няколко обновления (текущият е adrenalin 23.2.2), забелязах, че папката е празна (винаги съм ги трил механично от там, за да не се пълни харда), което означава, че директорията или вече е друга или софтуера автоматично си ги трие. Някой знае ли къде се съхраняват (ако изобщо се съхраняват) въпросните исталациионни файлове? Благодаря предварително! OS win 10 pro 64 bit

Link to comment
Сподели другаде

отговори на тови въпрос

Препоръчан пост

  • 0

Не би трябвало да е различна, а и ти можеш да си избереш къде да се разархивират файловете веднага след стартиране на инсталацията. При теб каква папка се показва? Да не би да използваш някоя програма за чистене (като например CCleaner), която да е настроена да трие файлове автоматично и периодично и случайно да ги изтрива от въпросната папка?

Link to comment
Сподели другаде

  • 0

Не съм пипал нищо по настройките на драйвърите. Всичко съм го оставил по подразбиране. Досега винаги си ги е съхранявало там, но от последните няколко обновления, въпросната папка си седи празна. Иначе не използвам никаква помощна програма за чистене. При следващият ъпдейт, ще разгледам обстойно настройките за местонахождението на сваляне.

Link to comment
Сподели другаде

  • 0

Ако имаш достатъчно празно пространство, остави папката. Не съм сигурен дали наличните инсталационни файлове там не се използват от инсталатора на AMD, когато инсталираш по-нова версия, да определи дали и какви драйвъри са вече инсталирани.

 

Ако си закъсал за пространство, можеш да изтриеш папката. Няма да навреди на работещата система.

Link to comment
Сподели другаде

  • 0

Ясно, благодаря! Току що си обнових драйвъра на видеото, като преди това се убедих, че е посочена същата папка, където да се свали инсталационният файл, след което ми поиска рестарт. Веднага след това проверих въпросната папка и се оказа отново празна. Явно вече новите версии трият съдържанието й автоматично за разлика от преди. Нямам друго обяснение.

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на този въпрос

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...