mireto Публикувано Май 17, 2006 Report Share Публикувано Май 17, 2006 Завели ги в "Туин пийкс". Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Kalera Публикувано Май 17, 2006 Report Share Публикувано Май 17, 2006 - Това е "Истински романс" - ахнала русокосо тя - подозирам, че ти ще си "Единственият"........ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mireto Публикувано Май 18, 2006 Report Share Публикувано Май 18, 2006 - Да - отговори той - и живея в "Стъклената къща" Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
KORTESS Публикувано Май 20, 2006 Report Share Публикувано Май 20, 2006 ....която се намира на самия " Хавайски бряг" и е охранявана от цял "Взвод" " Звездни рейджъри" Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danina Публикувано Май 21, 2006 Author Report Share Публикувано Май 21, 2006 Страхотно! А аз в момента си пиша автобиографията " мемоарите на една гейша"- отвърнала спокойно дамата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Kalera Публикувано Май 21, 2006 Report Share Публикувано Май 21, 2006 И като те слушам се понасям на "Криле на желанието" - добавила. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Май 23, 2006 Report Share Публикувано Май 23, 2006 Но мисля, че е време да направим "Обратен завой" и да обмислим положението ни. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mireto Публикувано Май 23, 2006 Report Share Публикувано Май 23, 2006 Той извади от чанта си едно "Американско сватбено одеало" и каза: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dieZel Публикувано Май 23, 2006 Report Share Публикувано Май 23, 2006 (Редактиран) Извинете ме, че се набърквам така брутално в иначе толкова интересната ви игричка, но мисля, че е време да промените заглавието на"Игра с филми" (без детството ми). Редактиран Май 23, 2006 от dieZel Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danina Публикувано Май 23, 2006 Author Report Share Публикувано Май 23, 2006 Извинете ме, че се набърквам така брутално в иначе толкова интересната ви игричка, но мисля, че е време да промените заглавието на"Игра с филми" (без детството ми). Коригирано! Но няма да те извиня, задето чак сега си споделяш мнението и предложението! Прав си- детството е нещо лично, пък и моето не говори на никого от вас нищо. Когато съм пускала темата, не съм се замислила толкова. И спокойно си изказвай мнението и навреме- споко, хора не ям! Само ги ръчкам! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dieZel Публикувано Май 23, 2006 Report Share Публикувано Май 23, 2006 Мисълта ми беше, че се споменават филми като "Мемоарите на една гейша", а все си мисля, че детството на повечето от нас е отдавна приключило, а пък това е доста нов филм. (Оф, звуча като тия дето само се чудят как да се заяждат с останалите) P.S. А пък аз ям хора Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danina Публикувано Май 23, 2006 Author Report Share Публикувано Май 23, 2006 Мисълта ми беше, че се споменават филми като "Мемоарите на една гейша", а все си мисля, че детството на повечето от нас е отдавна приключило, а пък това е доста нов филм. (Оф, звуча като тия дето само се чудят как да се заяждат с останалите) P.S. А пък аз ям хора Разбрах те! Не го приемам като заяждане!Ама и ние сме една комбина- аз ръчкам хората, а ти ги излапваш. Ще вземат да избягат и да ни изгонят от темата, защото не казваме филми.И понеже ме е страх, продължавам играта. Той извади от чанта си едно "Американско сватбено одеало" и каза: - Сега ще извикам " сватбен агент" Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Май 24, 2006 Report Share Публикувано Май 24, 2006 И ще си вдигнем една (моята) "Луда гръцка сватба"... (понеже нали с Мирето сме в Гърция в момента) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Kalera Публикувано Май 24, 2006 Report Share Публикувано Май 24, 2006 А на нея ще поканим "Всички мои познати", е и твои де... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mireto Публикувано Май 24, 2006 Report Share Публикувано Май 24, 2006 И всичко ще се случи "Преди изгрева". Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост