Bozhidara Публикувано Май 19, 2022 Report Share Публикувано Май 19, 2022 Здравейте!Откакто инсталирах Windows 11, не мога да записвам файлове на компютъра от никакъв тип. Не съм правила никакви промени, не съм теглила програми, единственото, което направих, е да си обновя Windows-а. И оттам се започна.Понякога успявам да запиша някой документ на Word и в следващ момент не става. Изписва ми, че нямам разрешение да записвам на това място и ми предлага папките с Картини или Документи (тези, които си вървят с всеки компютър) и ми казва да се обърна към администратора за разрешение. След като се съглася да ги запиша там, където иска компютъра, ми се появява отново същата глупост. Уж вече е сменило местоположението, но пак показва абсолютно същото съобщение. Няма никаква логика веднъж да може да се запише даден файл и 100 пъти да не може.Ако някой може да ми даде насоки какво да правя, ще съм Ви благодарна! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
eleena Публикувано Май 19, 2022 Report Share Публикувано Май 19, 2022 Ако някой може да ми даде насоки какво да правя, ще съм Ви благодарна!Да се върнеш на 10. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
androns Публикувано Май 19, 2022 Report Share Публикувано Май 19, 2022 Пробвай така https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-11-you-dont-have-permission-to-save-in/ddf7d6c8-d4f9-4e49-92cb-7b3c9ea90a26 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост