vess Публикувано Април 7, 2022 Report Share Публикувано Април 7, 2022 Имам лаптоп с много малко памет и не мога да сложа на ссд-то офис пакета, тъй че мога ли да инсталирам посочения офис пакет на флашка? По принцип имам натакава някой програми и си работят добре, но с тази ще се получили? А на карта-памет ще стане ли? По принцип знам, че при мобилните телефони може да бъде използвана като продължение на вътрешната в някои случаи, но важи ли това и за лаптопите? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 9, 2022 Report Share Публикувано Април 9, 2022 Ако въпросната флаш памет остане свързана към системата, не виждам причина Microsoft Office да не може да бъде инсталиран там. Ако ще е SD карта, ще трябва да се използва през четец за карти, не през телефон. Отделен е въпросът каква производителност ще имаш, защото някои флаш памети са доста бавни. Ако ти е нужно повече пространство, се замисли просто за нов SSD. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост