tao Публикувано Септември 19, 2006 Report Share Публикувано Септември 19, 2006 Преди два месеца имах проблем с разпознаването на файловата система и се наложи да форматирам. Ето как се случи. Влизам аз в Repair конзолата и пиша Fixboot, после Fixmbr и рестартирам. След рестарта целия партишън 120 гигабайта (и единствен) не го разпозна, като заредя например WinXP Live CD показва че няма файлова система! Въпросът ми е, на патерици, какво го е причинило и има ли оправия, та ако ми се случи за в бъдеще да знам... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
chenkete® Публикувано Септември 19, 2006 Report Share Публикувано Септември 19, 2006 Да, има решение и то е с програмката "avtive@ partition recovery"Това е старичка програма но е доста добра и в такива моменти върши чудеса.Предполагам че има и други подобни програми но аз с тази съм се справял точно с такъв проблем. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Септември 20, 2006 Report Share Публикувано Септември 20, 2006 Погледни ТУК Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tao Публикувано Септември 20, 2006 Author Report Share Публикувано Септември 20, 2006 (Редактиран) Погледнах и не видях общото с моя проблем.EDIT: chenkete® , въпросната програмка не открих, би ли ме зарадвал с официалната им страница ? :-) Редактиран Септември 20, 2006 от tao Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
chenkete® Публикувано Септември 20, 2006 Report Share Публикувано Септември 20, 2006 (Редактиран) Страницата им и аз не я знаех но с помоща на гууглето я намерих http://www.partition-recovery.com/download.htmВ гууглето пробвай с " Active@ Partition Recovery " Успех :bye1: Тук съм качил описание на самата програмаhttp://www5.spread-it.com/dl.php?id=fbde27...3f7b39705e24a6f Редактиран Септември 20, 2006 от chenkete® Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост