barca_b0y Публикувано Октомври 13, 2021 Report Share Публикувано Октомври 13, 2021 Здравейте!Ползвам Windows 7 и Windows 10. И с двете се сблъсквам с един и същ проблем - вадят тази грешка при екранни снимки от Android. Странното е, че в Paint (а и навсякъде другаде) се отварят без проблем. Не си намерих достатъчно бързо решение и реших да ползвам външен софтуер. С носталгия си припомних, че Faststone имат такъв продукт. Оказа се адски тромаво животно. Бавно отваряне, бавно затваряне. За да не се лутам повече, моля за препоръка тук. На практика нямам изисквания - трябва ми бърз, безплатен и работещ софтуер. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 14, 2021 Report Share Публикувано Октомври 14, 2021 За мен най-адекватните програми за целта са XnView Classic и IrfanView, макар че и Honeyview също не е никак лоша.Лично аз използвам XnView Classic и по-конкретно „Minimal“ версията. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Уди Кълвача Публикувано Ноември 28, 2021 Report Share Публикувано Ноември 28, 2021 С носталгия си припомних, че Faststone имат такъв продукт. Оказа се адски тромаво животно. Бавно отваряне, бавно затваряне. Не си добре приятелю. Що не вземе да си изхвърлиш компютъра? Всички програми отварят напълно еднакво и затварят напълно еднакво. Програмите са перфектно написани, особено FastStone е оптимизиран на максимална производителност и бързина! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barca_b0y Публикувано Декември 14, 2021 Author Report Share Публикувано Декември 14, 2021 Програмите са перфектно написаниТи ги декомпилира и анализира всичките, така ли? Или пък всички производители са те наели за QA - да им оптимизираш софтуера на "максимална производителност"? Всички програми отварят напълно еднакво и затварят напълно еднакво.Това е, защото авторитетна личност на име Уди е преценила така. Нали? Приятелю? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост