Nikolai Dimitrov Публикувано Октомври 9, 2021 Report Share Публикувано Октомври 9, 2021 Привет! Отскоро забелязвам, че не мога да вляза в сайтове в които съм регистриран и са ми жизнено важни? цитирам :Нямате достъп до този сайт!-нито прокси сървъра -проверка помага, нито проверка на мрежaта в Windows? Използвам Win7 ult ., Google Chrom -единствено този браузър. Само определени сайтове не се отварят ! Какво се изписва: Връзката ви не е поверителна или др.. Има и трети които се отварят ,но частично т.е. без изобрзжения/картинки.- Изтрих защитната стена на Win 7uit ,промяна настройките в Гугъл и нещата се подобриха, до толква, че се отварят сайтове само от определени места напр. от Homepage,но не от записана отметка, външен линк или списък за четене! Също ме предупреждава, че е опасно влизането в сайта нещо което преди не е било? Нямам възможност да отворя сайтовете от друг доставчик на Интернет Молбата ми е ако някой знае нека пише? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
eleena Публикувано Октомври 9, 2021 Report Share Публикувано Октомври 9, 2021 Първото нещо, което трябва да направиш- пробвай друг браузър . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nikolai Dimitrov Публикувано Октомври 11, 2021 Author Report Share Публикувано Октомври 11, 2021 Не ми трябва друг браузър,би трябвало да има решение и друго Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 11, 2021 Report Share Публикувано Октомври 11, 2021 Не става въпрос да преминеш напълно на друг браузър, а просто да направиш тест, за да се установи дали проблемът е локализиран в браузъра или е по-глобален, да речем с операционната система или някой друг инсталиран софтуер. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
eleena Публикувано Октомври 12, 2021 Report Share Публикувано Октомври 12, 2021 Абсолютно! Виждам, че задълбава в ОС, а той проблема може да се разреши с просто изтриване на кеша и бисквитките на браузъра примерно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nikolai Dimitrov Публикувано Октомври 16, 2021 Author Report Share Публикувано Октомври 16, 2021 Кеша ми е изтрит от опцията на Google за 4 седмици доколкото си спомням- тяхната опция в настройките Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 17, 2021 Report Share Публикувано Октомври 17, 2021 Отново: с друг браузър има ли проблем?Снимки на съобщенията?ОС има ли инсталирани всички актуализации? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
eleena Публикувано Октомври 19, 2021 Report Share Публикувано Октомври 19, 2021 На такива, които отговарят в собствената си тема през 4 (четири) дни, повече не пиша... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nikolai Dimitrov Публикувано Октомври 20, 2021 Author Report Share Публикувано Октомври 20, 2021 На такива, които отговарят в собствената си тема през 4 (четири) дни, повече не пиша...така ли !!!!!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
eleena Публикувано Октомври 20, 2021 Report Share Публикувано Октомври 20, 2021 Да, ти самият не си заинтересован да отговориш, а очакваш някой друг да е заинтересован... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nikolai Dimitrov Публикувано Октомври 22, 2021 Author Report Share Публикувано Октомври 22, 2021 Да, ти самият не си заинтересован да отговориш, а очакваш някой друг да е заинтересован...taka e доволен ли си Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост