abracadabra Публикувано Януари 7, 2021 Report Share Публикувано Януари 7, 2021 Но, като ги изтегля при инсталацията ми казва че вече са инсталирани. А, камерата не работи. Това от ъпдейтите ли се е получило, иска ми да направя 20Н2, ако го инсталирам ще се реши ли и проблема с нея? Или да въна стар драйвър на камерата... ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 8, 2021 Report Share Публикувано Януари 8, 2021 Малко не става ясно точно какъв пакет се изисква. Каква точно е камерата? Досега работела ли е?Реално не би трябвало да е нужно да инсталираш 20H2, за да работи камерата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
abracadabra Публикувано Януари 8, 2021 Author Report Share Публикувано Януари 8, 2021 Да, работила е. Не е мой лаптопа и не мога да проверя какъв модел е. Деинсталирането и рестарт на драйвъра не я опави. Функциите N и KN, гиизтеглих от сайта на Майкрософт. Но ми изписаче вече са инсталирани. Мисля че трябва да махна ъпдейт.... Но, бих могъл за същото време да кача нов Windows. Мисля че ще оправи нещата. Някакво дежа вю имам че на едно Fujitsu така бях закъсал с камерата, та търсих специален драйвър, и май се оправи... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост