Evda Публикувано Октомври 12, 2020 Author Report Share Публикувано Октомври 12, 2020 Къде намери KEA кондензатори? Те са на поне 30 години Ами ..в интерес на истината са доста старички, но са ми чисто нови, преди години си купувах едни(кит-ове) за сглобяване(на Монтана и списание млад конструктор) та, тия КЕА кондензартори са от там повечето. Тогава ходих на курс по приложна електроника се позапалих по тия неща. Па ти жена ли излезе? Определено съм жена.. и ДА знам, че е необичайно, ама тихо не казвай на никой ! С годините покрай компютрите и другите новички неща бях позабравила някой особености на електрониката, но добре, че има интернет и много инфо по въпроса. Тия VENT, не били точно такива, а CapXon, явно затова са се издънили всички. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TechMaster Публикувано Октомври 14, 2020 Report Share Публикувано Октомври 14, 2020 С годините покрай компютрите и другите новички неща бях позабравила някой особености на електрониката, но добре, че има интернет и много инфо по въпроса. Тия VENT, не били точно такива, а CapXon, явно затова са се издънили всички. Забравих CapXon-а. И те са ужасни. От по-китайските OST-а стоят под дънни платки без проблеми, CapXon-и масово се прецакват.Обаче и температурата играе доста често роля. Може да пише максимална температура 105 градуса, но колкото по-висока е, толкова повече се скъсява живота им. По дъна CapXon не слагат почти никога, но в захранвания на монитори, телевизори и в някои компютърни захранвания - класика са там. Инженер комуникационна и компютърна техника съм. С какво ли не съм се сблъсквал. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
radichev Публикувано Октомври 30, 2020 Report Share Публикувано Октомври 30, 2020 Здравейте на мен случая е подобен.Първоначално при пускане ми показваше цветни вертикални ленти на дисплея, след това днеска премина на син екран, след това на черен екран. След това изключих компютъра от контакта за няколко часа. После след като го включих компютъра стигна до декстопа и таман да направя нещо се рестартира с син екран. От там нататък е черен екран. Другото след това което ми направи впечатление когато натисна копчето за пускане на компютъра за 1-2 секунди изгуби напрежение и си стартира с черен екран. procesor: intel core quad q6600 2,40GhzHDD-2TB WD GOLDRAM CORSAIR 2x2GB 2x1GBДъно: Asus p5q pro.захранване: seventeam model: ST-750EAD-05G-750Wмонитор: samsung synmaster 760BF, когато махна кабела от видеокартата се показва съобщение че кабела не е свързан към видеокартата. След като отново поставя кабела отново черен екран. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
radichev Публикувано Октомври 31, 2020 Report Share Публикувано Октомври 31, 2020 След като го изключих вчера от контакта и днеска тръгна и реших да инсталирам windows но ми даде грешка recovery0x00000e9Вече ве помня как стигнах до фенкцията reset windows и дадох да изтрие всичко, след това windowsa се инсталира онлайн.и се оправи всичко. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост