ares85ares Публикувано Юни 6, 2020 Report Share Публикувано Юни 6, 2020 Имам нужда от помощ!Появва се син екран с информация, който снимах и прикачвам снимката. . Преинсталирах Windows 10, но синия екран продължава да се появява. Мисля, че проблема е в драйвера на мрежовата карта, но не мога да разбера кой точно от драйверите трябва да деинсталирам . Лаптопът е старичък - Lenovo thinkpad x300 - снимка с параметрите Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
naskobk Публикувано Юни 7, 2020 Report Share Публикувано Юни 7, 2020 Опитай се да смениш Диска, с SSD , ако не ти се занимава да правиш диагностика,аз проблеми с драйвера на мрежовата карта не видях,SSD тата са достатъчно евтини, пък и ще работи много по добре лаптопаотколкото е работил до сега, слабичък ти е процесора за работа с обикновен диск.Рам паметта също е малко, но новия диск може да компенсира тези недостатъцисъс сигурност. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ares85ares Публикувано Юни 7, 2020 Author Report Share Публикувано Юни 7, 2020 Всичко това ми е ясно. Опитвам се да разбера какъв е проблема, какво точно означава информацията на синия екран и как може да се оправи. Ако някой може да ми помогне ще съм много благодарна! Мислех си за мрежовата карта, защото изписва: DRIVER IROL NOT LESS OR EQUALWhat failed netwlv32.sys Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
naskobk Публикувано Юни 7, 2020 Report Share Публикувано Юни 7, 2020 Погледни тук: https://www.vsksoft.com/free-download-fix-file/netwlv32-sys/bg/ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 7, 2020 Report Share Публикувано Юни 7, 2020 Да, това е драйвърът на безжичната мрежова карта, която имаш. Кажи точно коя версия на драйвъра е инсталирана в момента, Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ares85ares Публикувано Юни 7, 2020 Author Report Share Публикувано Юни 7, 2020 Intel Wireless WiFi Link 4965AGN - версия 13.3.0.137Intel 82566ММ Gigabit Network Connection - версия 9.13.41.3 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 7, 2020 Report Share Публикувано Юни 7, 2020 Можеш да опиташ с този драйвър. Официално е за Windows 7, но би трябвало да може да се инсталира. Надявам се ще се справиш да го инсталираш ръчно през диспечера на устройства. Няма абсолютно никакви гаранции, че ще сработи или ще работи стабилно. Използваш стар хардуер и съвременна операционна система. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ares85ares Публикувано Юни 7, 2020 Author Report Share Публикувано Юни 7, 2020 Справих се с ръчната инсталация през диспечера на устройства. Вече минаха повече от три часа без син екран. Ако и утре всичко е наред ще го върна на приятелката ми. Знам, лаптопът е стар, но тя много държи на него. Night_Raven, много благодаря, че отново ми помогна! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост