georgi711220 Публикувано Декември 29, 2019 Report Share Публикувано Декември 29, 2019 Здравейте! За първи път се наложи да продавам нещо и купувача искаше да го пратя по ЕКОНТ. Пратих монитора в петък, той би трябвало да го е взел в събота. Казаха ми, че изплащат парите от наложен платеж на следващия работен ден. Сега утре да чакам смс от ЕКОНТ или да отивам направо в офиса им? Не съм правил досегатова и не знам. Малко глупаво ама за първи път продавам нещо така. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Декември 29, 2019 Report Share Публикувано Декември 29, 2019 Тези неща е трябвало да ги уточните, когато сте предали пратката на служителите на ЕКОНТ.Според условията за наложен платеж ще си получите парите в Понеделник след 12:00ч., най-вероятно - в офис на ЕКОНТ. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
georgi711220 Публикувано Декември 29, 2019 Author Report Share Публикувано Декември 29, 2019 Тези неща е трябвало да ги уточните, когато сте предали пратката на служителите на ЕКОНТ.Според условията за наложен платеж ще си получите парите в Понеделник след 12:00ч., най-вероятно - в офис на ЕКОНТ.Мерси!Сигорну ще ми пратят смс. Ще изчакам и ако не пратят ще ида следобеда да питам. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nike123 Публикувано Май 11, 2020 Report Share Публикувано Май 11, 2020 Знам, че събуждам стара и вече приключена тема, но все пак не е напълно: Наложеният платеж може да се получи и по банков път. Дори може да е така по подразбиране за бъдещи пратки. Трябва да си дадете банковата сметка на Еконт, аз моята я дадох в техен офис, но после се оказа че трябва да сключа някакво споразумение, което да го направя да бъде по подразбиране в регистрацията ми в Е-портала им http://ee.econt.com/ ... дори направих разпореждане пак през същия за последния ми наложен платеж по една пратка да си го получа по сметката ми вместо на ръка в офиса и стана. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост