вива Публикувано Октомври 11, 2019 Report Share Публикувано Октомври 11, 2019 Здравейте, ползвам Хром на настолния ми компютър. На компютъра ми в работата съм пак на Хром. Дадох синхронизиране на паролите и сега в работата ми се отварят всичките сайтове, където съм ги записала. Как мога да го махна това, защото ако някой седне на бюрото ми ще може да влезе в инвестиционните ми проекти или борси. От менюто на Хрома не намирам от къде. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
plamen_80 Публикувано Октомври 11, 2019 Report Share Публикувано Октомври 11, 2019 Не ползвам и двете неща, но там някъде в дясно няма ли икона за вашия потребител в Chrome? Ако излезете от него би трябвало паролите да не се попълват автоматично. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
eleena Публикувано Октомври 11, 2019 Report Share Публикувано Октомври 11, 2019 Влизаш в настройки и спираш синхронизирането. След това отиваш на пароли и триеш всичките.ПП. спирането на синхронизацията няма да спре попълването, тъй като вече са добавени към браузъра. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
вива Публикувано Октомври 12, 2019 Author Report Share Публикувано Октомври 12, 2019 Ок, ама така няма ли да изтрия и паролите на моя си компютър? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
eleena Публикувано Октомври 12, 2019 Report Share Публикувано Октомври 12, 2019 Е затова трябва предварително да излезеш от акаунта за синхронизация. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
вива Публикувано Октомври 14, 2019 Author Report Share Публикувано Октомври 14, 2019 Е затова трябва предварително да излезеш от акаунта за синхронизация.От кой акаунт да изляза ? Най-важен ми е на домашният комп. ИСКАМ ДА МАХНА синхрона със служебния. Значи като съм в домашния махам синхрона и на служебния ще изчезнат паролите- нали така? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
eleena Публикувано Октомври 14, 2019 Report Share Публикувано Октомври 14, 2019 Махаш синхронизацията на служебния компютър. И после ръчно изтриваш паролите от "настройки" На личния нищо не пипаш. Аз Хром не използвам, а Cent, но предполагам и в Хрома е подобно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
abracadabra Публикувано Октомври 15, 2019 Report Share Публикувано Октомври 15, 2019 ето : Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост