abracadabra Публикувано Април 16, 2019 Report Share Публикувано Април 16, 2019 При опит да "оправя повредена опарационна система" на лаптоп, ми се стартира Уиндоус от флашка, но няма къде де се запише. Няма никакво пространство и хард въобще. От опцията която се стартира от Биоса, с F1-повторен опит за презареждане, F2-настройки на Биос и F5-за поправка на проблем - оттам при обстойното преглеждане на компютъра ми изписва че няма хард диск. При това положение, явно е повреден и въобще не го чете компютъра и вероятно е за подмяна с нов хард диск. Дайте нения и съвети. Да не би нещо аз да бъркам....?Прилагам снимки: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
plamen_80 Публикувано Април 16, 2019 Report Share Публикувано Април 16, 2019 Сваляш диска и го пробваш на друга система.С какво начално съобщение започнаха проблемите? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
abracadabra Публикувано Април 17, 2019 Author Report Share Публикувано Април 17, 2019 Не знам какво е било началното съобщение. Даде ми го приятел, като каза че е за преинсталиране. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
plamen_80 Публикувано Април 17, 2019 Report Share Публикувано Април 17, 2019 Съжалявам, че ще трябва да го разочароваш. Дано не е имал важни файлове на него. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
abracadabra Публикувано Април 18, 2019 Author Report Share Публикувано Април 18, 2019 Каза че не. Казах му да го отнесе на сервиз за нов диск. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
plamen_80 Публикувано Април 18, 2019 Report Share Публикувано Април 18, 2019 Така или иначе после ще трябва да се сложи ОС, в сервиз ... божа работа - какво и как.Можеше да пробваш диска на стационарна машина, а след това да подберете нов диск и да го поръчате, монтажа не би трябвало да те затрудни. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
abracadabra Публикувано Април 19, 2019 Author Report Share Публикувано Април 19, 2019 Да, има възможност да се спаси диска според мен. Но, човека иска нов и по-голям. Аз мога да задържа стария и да се пробвам да направя нещо. Ще пиша. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
seo-to Публикувано Май 17, 2019 Report Share Публикувано Май 17, 2019 Принципно при повредени сектори се случва това, ако са се затрили данните на основния скрит дял за това показва така. Но не означава че няма да изкара още. Въпреки всичко си е за смяна, няма да работи рентабилно и ще излизат нови и нови лоши сектори. Ако имаш HDD кейс, сложи го вътре и го вържи на коя да е машина, преди форматиране десен бутон върху него, пропъртис ( Свойства ), втория таб, проверка за грешки и збираш двете опции които дава, изчакваш да приключи докрай след това Format, повтаряш пак проверката за грешки от предната стъпка и би трябвало да изкара още доста . Ако не стане така има и малко по-сложен вариант вече за да се подкара Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост