Night_Raven Публикувано Април 17, 2019 Report Share Публикувано Април 17, 2019 Малко не става ясно дали реално се възпроизвежда някакъв клип или е на пауза? Ако браузърът е пуснат, но е отворена друга страница? С кой браузър е това? С друг как е? Също така, Speccy не е от най-надеждните програми за целта. Ползвай нещо по-добро като HWiNFO или Core Temp. Не казвам, че информацията в Speccy е гарантирано погрешна, но за всеки случай се ориентирай към утвърдените програми за целта. HWMonitor също е добър избор. И за финал, термо пастата, която си използвал, ми се вижда не особено добра. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
georgi711220 Публикувано Април 17, 2019 Author Report Share Публикувано Април 17, 2019 Малко не става ясно дали реално се възпроизвежда някакъв клип или е на пауза? Ако браузърът е пуснат, но е отворена друга страница? С кой браузър е това? С друг как е? Също така, Speccy не е от най-надеждните програми за целта. Ползвай нещо по-добро като HWiNFO или Core Temp. Не казвам, че информацията в Speccy е гарантирано погрешна, но за всеки случай се ориентирай към утвърдените програми за целта. HWMonitor също е добър избор. И за финал, термо пастата, която си използвал, ми се вижда не особено добра.Мерси! Ще ги видя тия програми които ми препоръчваш. Отворих го пак и смених пастата с АРКТИК КУЛИНГ МХ4 - има голяма разлика . Настина първата ми паста не върши работа, ще я хвърля . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост