Myself Публикувано Март 17, 2019 Report Share Публикувано Март 17, 2019 От скоро Chrome ми прави проблем:Когато го стартирам и се опитам да отворя някой сайт,долу вляво ми изписва:Скриптът за прокси сървара се изтегля.И така около 10-15сек чакане и след това всичко си се отваря нормално,до следващото отваряне на браузъра.Въпросът ми е,има ли някакъв начин да го прескочим изтеглянето на скрипта,понеже преди не беше така.В чужбина съм,ако има значение. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
androns Публикувано Март 17, 2019 Report Share Публикувано Март 17, 2019 Виж така няма ли да помогне: клик Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Myself Публикувано Март 18, 2019 Author Report Share Публикувано Март 18, 2019 Виж така няма ли да помогне: клик Благодаря,засега се оправи!Било е толкова просто,ама ха де! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост