abracadabra Публикувано Декември 14, 2018 Report Share Публикувано Декември 14, 2018 На работата има две които не работеха,(за по-голямото)- Sigma ASС 434 изтеглих софтуер и драйвер USB to RS -232 драйвер и сега мога да изпращам през специалния кабел нови текстове.Но за Sigma AS 227 не можах. Изтеглих от интернет съответната програма (търсих в един български форум и един полски). Но не мога да пратя съобщение. Драйвера за кабела е същия (същия е и кабела). Но нещо в настройките бъркам може би. Или да има проблем таблото-не знам.На снимката по-долупри изпращане на текст не знам дали съм попълнил правилно полетата. Само знам че COM3 -порта е верен -това е номера на USB-порта: Самото табло като го включа в напрежението издава пиукащ звук и в средата на дисплея има нещо като три кутийки и в двата края има два въртящи се хикса. Нищо не се зарежда при опитите ми.Дайте съвет, търсих, питах във форуми и четох, не стана. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост