barca_b0y Публикувано Декември 13, 2018 Report Share Публикувано Декември 13, 2018 Здравейте,Имам няколко приложения, които се стартират с Windows, но не се минимизират в system tray. Настройките им не помагат особено, а настройката през properties също не даде ефект. Става въпрос за Viber, qBittorrent и µTorrent. Има ли вариант да ги стартирам минимизирани? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 13, 2018 Report Share Публикувано Декември 13, 2018 Viber няма такава опция. qBittorrent обаче има: Tools -> Options... -> Start qBittorrent minimized. Увери се и че опцията Minimize qBittorrent to notification area също е избрана. За µTorrent не мога да коментирам със сигурност, защото не я използвам от много време насам, но би трябвало да разполага със същите опции за стартиране и минимизиране. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barca_b0y Публикувано Декември 13, 2018 Author Report Share Публикувано Декември 13, 2018 @Night_Raven,Да, бях пропуснал това. Но така или иначе ще ми трябва и някакъв вариант за Viber. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 13, 2018 Report Share Публикувано Декември 13, 2018 За Viber нямам решение, а и не мисля, че има. Не и без евентуално някаква друга специализирана програма за целта, но това ми се струва излишно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barca_b0y Публикувано Декември 14, 2018 Author Report Share Публикувано Декември 14, 2018 За µTorrent не мога да коментирам със сигурност, защото не я използвам от много време насам, но би трябвало да разполага със същите опции за стартиране и минимизиране.Сега се уверих, че не бачка. Ами, за 2 приложения си заслужава да търся някакво решение. Може и още да се появят. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ExaFlop Публикувано Декември 15, 2018 Report Share Публикувано Декември 15, 2018 За utorrent: Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run] "uTorrent"="\"%appdata%\\utorrent\\utorrent.exe\" /MINIMIZED /HIDE" Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост