barca_b0y Публикувано Декември 13, 2018 Report Share Публикувано Декември 13, 2018 Здравейте,Трябва ми програма за бърза компресия на снимки. Интересува ме само крайния размер. Т.е. искам да мога да задам максимален размер за output файла и по възможност да не пипам други настройки. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 17, 2018 Report Share Публикувано Декември 17, 2018 Мисля, че има нещо подобно само за JPEG 2000 формата. Ако той те устройва XnView трябва да може да се направи това, което искаш. В противен случай ме съмнява да има някакво решение. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barca_b0y Публикувано Декември 17, 2018 Author Report Share Публикувано Декември 17, 2018 Спомням си, че преди много години съм ползвал Format Factory и май имаше някаква подобна опция. Но за моя случай ще е overkill. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 17, 2018 Report Share Публикувано Декември 17, 2018 Тези настройки са за видео. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
jelio_jelev Публикувано Декември 18, 2018 Report Share Публикувано Декември 18, 2018 Аз преди време ползвах IrfanView. Мисля, че я има и на блгарски. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост