Ivailo Bojkov Публикувано Ноември 20, 2018 Report Share Публикувано Ноември 20, 2018 Здравейте на всички Извинявам се ако има правописни грешки но бързам. Искам да попитам понеже на скоро почнах да се занимавам с всякакви инструменти (tool-ове) ще ми е нужна операционната система Kali Linux. Понеже не искам да си губя Windows-а разбрах че има начин да си го запазиш чрез (Dual Boot) та почнах инсталацията и ми излезна един проблем който не се оправя по никакъв начин надявам се някой да ми помогне. Проблемът е че има една стъпка от инсталацията където иска да ми копира всички несхта от флашката и ми пише или че няма пусната флашка на машината или че не може да я (Маунтне). Гледах едни видеа в който пишат някакви команди за (Маунт) но и те не работят ще се радвам ако някой ми каже как да си го инсталирам без проблеми Благодаря предварително Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост