barca_b0y Публикувано Ноември 22, 2018 Author Report Share Публикувано Ноември 22, 2018 Не че няма и други проблеми, но без отделен усилвател за слушалки, няма как да се избегнат.Ами... започвам отново да се замислям за USB варианта. Така поне ще съм сигурен, че и двете ще функционират правилно. Т.е. изглежда ми вариант с по-малко жертви. Преди съм ползвал сплитер, но не съм останал очарован. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 22, 2018 Report Share Публикувано Ноември 22, 2018 Ами... започвам отново да се замислям за USB варианта. Така поне ще съм сигурен, че и двете ще функционират правилно. Т.е. изглежда ми вариант с по-малко жертви. Преди съм ползвал сплитер, но не съм останал очарован.То всъщност слушалките и източникът (т.е. звуковата карта) са ти проблемите, не сплитера. Ако не си използвал качествени слушалки, няма как да си впечатлен. А и дънните платки хич не са проектирани да се справят със слушалки. Не че сплитерът е помагал, де... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barca_b0y Публикувано Ноември 23, 2018 Author Report Share Публикувано Ноември 23, 2018 Ако не си използвал качествени слушалки, няма как да си впечатлен. Аз имах предвид това: Мисля, че някога съм ползвал такова, но си спомням, че промяната на звука на едното афектираше другото.Но както и да е. Това не е толкова съществено. Днес си поръчах и харда и чакам всичко, което коментирахме да пристигне. Много благодаря за помощта. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barca_b0y Публикувано Ноември 27, 2018 Author Report Share Публикувано Ноември 27, 2018 @Night_Raven,Предполагам, че утре ще си свързвам новите компоненти и се сетих, че ще ми липсва SATA кабел. Видях, че всъщност има специални "SATA III" кабели. Въпросът ми е - има ли смисъл да се купува специално такъв или не е от значение? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ExaFlop Публикувано Ноември 27, 2018 Report Share Публикувано Ноември 27, 2018 Все тая. Може да ги вземеш с щипки:https://www.pugetsystems.com/labs/articles/SATA-cables-Is-there-a-difference-97/ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост