Rambo1 Публикувано Ноември 15, 2018 Report Share Публикувано Ноември 15, 2018 Имам телефон Nokia с Windows 8.1 и наскоро случайно деинсталирах някои приложения от телефона. Опитах се да ги изтегля от Windows Store, но за съжаление те вече не са достъпни за моя тип телефон. Бихте ли ми казали как мога да изтегля тези приложения и откъде? Те са в магазина само не мога да ги инсталирам Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nike123 Публикувано Ноември 15, 2018 Report Share Публикувано Ноември 15, 2018 Бихте ли ми казали как мога да изтегля тези приложения и откъде?Наскоро писах в една друга тема в един друг форум точно по същото питане ... да не би пак да сте вие ? Всъщност, ето я темата, едно към едно е с настоящата: Nokia Lumia 930 - Data.BG Форуми Предполагам че този път са изтрити други приложения ? Кои са те ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост