LiliH Публикувано Ноември 12, 2018 Report Share Публикувано Ноември 12, 2018 Имам следният проблем с вписването в Skype. В края на миналата година закриха сайта, в който си бях направила регистрация и имейл - email.bg и с който съм се регистрирала в Skype преди години. Явно не съм го сменила в профила си, преди да бъде закрит с новия който имам. При едно рестартиране на телефона си, забравих паролата за Skype и след няколко неуспешни опити по различни начини да си възвърна паролата се оказа че не мога. Въпросът ми е възможно ли е да си възстановая достъпа до профила като използвам потребителското си име и телефонен номер? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 13, 2018 Report Share Публикувано Ноември 13, 2018 Може би ще е възможно, но от версията за Windows. При опит за влизане, трябва да има опция за възстановяване на парола. По време на процедурата по възстановяване, би трябвало да можеш да използваш имейл или телефонен номер. Използвай второто и би трябвало да получиш код по SMS. След въвеждането му трябва да ти се занули паролата и да ти бъде дадена възможността да си въведеш нова. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ExaFlop Публикувано Ноември 13, 2018 Report Share Публикувано Ноември 13, 2018 Пробвайте вписване/възстановяване на парола отhttps://go.skype.com/sfw Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост