abracadabra Публикувано Октомври 10, 2018 Report Share Публикувано Октомври 10, 2018 При работа за предпечатна подготовка, ми дадоха програмка която обработва текста копиран в клипборда и след това като пейстна в Adobe Pаgemaker, текста се подрежда така че думите се пренасят правилно на нов ред. Дадоха ми такава (7,56 КВ), но тя там работи на Уиндоус 10, а аз имам у дома -ца. И не тръгва. Ето снимка: Може ли да ми предложите такава. Чух че е била безплатна.... От къде да изтегля. Искам да имам такава на компютъра.Или как да я стартирам тази. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ExaFlop Публикувано Октомври 10, 2018 Report Share Публикувано Октомври 10, 2018 Коя е програмата, с която си се сдобил? Сподели, моля.За Windows 7 - пробвай ItaEst Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
abracadabra Публикувано Октомври 11, 2018 Author Report Share Публикувано Октомври 11, 2018 Hyphen, мисля че се казва. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
eleena Публикувано Октомври 12, 2018 Report Share Публикувано Октомври 12, 2018 Пробвай варианта със стартиране на "Отстраняване неизправности със съвместимостта". Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
abracadabra Публикувано Октомври 12, 2018 Author Report Share Публикувано Октомври 12, 2018 не стана, пробвах Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 13, 2018 Report Share Публикувано Октомври 13, 2018 Опита ли с ItaEst? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
abracadabra Публикувано Октомври 25, 2018 Author Report Share Публикувано Октомври 25, 2018 ItaEst я видях, добра е. Но дали не е вградена в Майкрософт офис 2010 стандартно? Или там е друга? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 26, 2018 Report Share Публикувано Октомври 26, 2018 Не съм сигурен, че те разбирам. Конкретно ItaEst не е вградена в никой офис пакет. Вече дали има подобна функционалност след инсталиране на езиков пакет и разни речници, не знам. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост