FreeStyle Публикувано Септември 29, 2018 Report Share Публикувано Септември 29, 2018 Комлютърът ми е Toshiba с наскоро подменена оперативна система Windows 10.Проблема ми е че не мога да свържа gadget "NicSlim" намиращо се на работния ми плот/от семейството на Windows 10/ с Диспечера на устройствотопринадлежащ на компютъра ми !? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 30, 2018 Report Share Публикувано Септември 30, 2018 Объркан съм. За какъв gadget става въпрос? Windows 10 не поддържа подобни неща, не и официално. Дай повече информация и дори снимка, ако е възможно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Октомври 1, 2018 Report Share Публикувано Октомври 1, 2018 Проблема ми е че не мога да свържа gadget "NicSlim" намиращо се на работния ми плот/от семейството на Windows 10/ с Диспечера на устройствотоЗдравей,тъй като наистина е малко объркано това което питаш и не се разбира имаш ли го или го нямаш.Да започнем така:Трябва ти това -- NIC SLIM Windows10След което изгледай това видео.След това сподели дали нещо се е получило. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост