Sten Публикувано Септември 29, 2018 Report Share Публикувано Септември 29, 2018 Моделът е LG G4. По принцип съм изключил автоматичното обновяване, но понякога като пусна интернета и за секунди ми се обновява изглежда някакъв компонент. Не знам дали е от това, но от някое време всеки път като си пусна сензора за навигация и ми изскача това "любезно" предложение от Гугъл и всеки път трябва да го отказвам. Пробвах да изключа изцяло картите на гугъл, но няма резултат... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Blue_Hulk Публикувано Октомври 7, 2018 Report Share Публикувано Октомври 7, 2018 По принцип е силно препоръчително в настройките за местоположение да бъде избрана опцията "висока точност". Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sten Публикувано Октомври 14, 2018 Author Report Share Публикувано Октомври 14, 2018 По принцип е силно препоръчително в настройките за местоположение да бъде избрана опцията "висока точност".Защо? Има ли връзка с използването на батерията? По принцип нямам мобилен нет - отскоро започнах да ползвам нещо като бонус - 500 МБ за 20 дни. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост