georgi711220 Публикувано Септември 25, 2018 Report Share Публикувано Септември 25, 2018 Здравейте приятели. Нещо стана с лаптопа. Асер аспаер Е1 е модела. С Уиндоус 7. Натискам копчето и не тръгва. Нито се чува да зарежда, нито вентилаторче - НИЩО. САМО БУТОНА ЗА ВКЛЪЧВАНЕ В НЕГО ИМА СИНЯ ЛАМПИЧКА И ТОЙ ПРЕМИГВА 5 ПЪТИ. И това е.Пробвах само на батерия и само на зарядно без батерия неще.Какво може да е проблем? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
georgi711220 Публикувано Септември 26, 2018 Author Report Share Публикувано Септември 26, 2018 Никой ли не знае, какво може да означава това? Голяма ли е повредата? Само 5 пъти мига лампичката на бутона за пускането. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 26, 2018 Report Share Публикувано Септември 26, 2018 Разкачи зарядното, премахни батерията, задръж бутона за включване 20 секунди, след което свържи отново зарядното (без батерията) и тествай дали ще тръгне. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
georgi711220 Публикувано Септември 26, 2018 Author Report Share Публикувано Септември 26, 2018 Разкачи зарядното, премахни батерията, задръж бутона за включване 20 секунди, след което свържи отново зарядното (без батерията) и тествай дали ще тръгне.Добре, ще пробвам. Благодаря. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
georgi711220 Публикувано Септември 26, 2018 Author Report Share Публикувано Септември 26, 2018 Няма ефект. Същата работа, пак така мига лампичката в бутончето за пускане. 5 пъти мига. Ще го нося на сервиз.Благодаря! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
georgi711220 Публикувано Ноември 1, 2018 Author Report Share Публикувано Ноември 1, 2018 Здравейте! Оказа се дефктирало дъно на лаптопа. Сега един градски ми даде дънна платка от Acer ASpire E1 531, работещо заедно с процесора Intel Pentium B940 2.0Ghz, а пък моя процесор е, ПЕНТИУМ В960 2.2 ГИГАХЕРЦА. Защото моя лаптоп с повреденото дъно е E1 531g.Ще стане ли да сложа моя процесор, на дъното дето ми дадоха? Струа ли си? Благодаря! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
georgi711220 Публикувано Ноември 2, 2018 Author Report Share Публикувано Ноември 2, 2018 Дайте мнение мастори - струва ли си тази играчка да отварям лаптопа и да сменям процесорите. Дали тоа В960 за тая дънна платка дето сега е с В940? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 2, 2018 Report Share Публикувано Ноември 2, 2018 Като цокъл трябва да са напълно съвместими двата процесора. Доколкото виждам, процесорът не и запоен на дънната платка, така че не би трябвало да има проблем да замениш твоя B940 с B960. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
georgi711220 Публикувано Ноември 2, 2018 Author Report Share Публикувано Ноември 2, 2018 Като цокъл трябва да са напълно съвместими двата процесора. Доколкото виждам, процесорът не и запоен на дънната платка, така че не би трябвало да има проблем да замениш твоя B940 с B960. Мерси. Ще пробвам. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
georgi711220 Публикувано Ноември 2, 2018 Author Report Share Публикувано Ноември 2, 2018 Като цокъл трябва да са напълно съвместими двата процесора. Доколкото виждам, процесорът не и запоен на дънната платка, така че не би трябвало да има проблем да замениш твоя B940 с B960. Стана. Смених го, и работи с В960. Обаче като го сглобявах забравих да включа кабела на монитора..то добре ме стана само като махнах клавиатурата, внимателно го наместих..Пуу дребна работа изнервяща. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ExaFlop Публикувано Ноември 2, 2018 Report Share Публикувано Ноември 2, 2018 да замениш твоя B940 с B960. Още по-добре с 2030M Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
georgi711220 Публикувано Ноември 3, 2018 Author Report Share Публикувано Ноември 3, 2018 е то по добре ама не ми се купува друг процесор. И най важното не ми са отваря пак лаптопа. Нервирам се докато го сглоба и разглоба. пууу. ще кара с В960, стига ми. и рам памета е добре, 6 гигабайта. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ExaFlop Публикувано Ноември 7, 2018 Report Share Публикувано Ноември 7, 2018 Кеф цена няма... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост