Sten Публикувано Май 31, 2018 Report Share Публикувано Май 31, 2018 Да добавя, че и според мен питащият е предубеден относно вграденото видео. Аз ползвам компютъра предимно за браузване и мултимедия и почти винаги съм карал с вграденото видео. С уговорката, че процесорите са на АМД - които ако не ми е грешно впечатлението - са малко по-добри от Интел във видео обработката... В момента с процесор А10-6700(доста стар вече) бих казал, че ми върви 4к видео на 2к монитор на минималните изисквания. Ако онези 5 FPS са във видео, свалено на компютъра и то на онези мижави мониторчета - значи има друг проблем. Ако е поточно видео или игра - това е съвсем друга работа, както отбелязаха вече по-компетентни от мен хора.Все пак парите са си негови и нищо не му пречи да се изръси 150-200 лева за някоя карта със слаб чип и впечатляващо много памет или по-лошо - някакви преходници, които после като смени мониторите и ще стоят под леглото... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост