Вяра Публикувано Април 20, 2018 Report Share Публикувано Април 20, 2018 Здравейте,много бих се радвала ако ми помогнете...Имам проблем със записвачката ,отваря се слагам диска ,но не го върти...знаете ли от къде може да идва проблема?Благодаря предварително. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 20, 2018 Report Share Публикувано Април 20, 2018 Какъв точно е дискът? С други дискове има ли проблем? Дискът отваря ли се на друг компютър? Какво е устойството? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Вяра Публикувано Април 20, 2018 Author Report Share Публикувано Април 20, 2018 Не ми чете никакви дискове,изобщо не ги завърта...Лаптопа е msi pl62 7rc Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
eleena Публикувано Април 21, 2018 Report Share Публикувано Април 21, 2018 Ако изобщо не завърта- ново устройство. Ако завърта, но показва, че няма диск- почистване на лещата може и да оправи положението. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 22, 2018 Report Share Публикувано Април 22, 2018 Не ми чете никакви дискове,изобщо не ги завъртаС какви дискове си опитвала? Добра идея е да опиташ със CD и DVD дискове, както пресовани (т.нар. понякога „оригинални“), така и записани от теб или познати. Лаптопа е msi pl62 7rcТова не ми помага, защото според информацията в Интернет този модел няма оптично устройство. Кажи точния му модел. Можеш да го видиш в диспечера на устройства (Device Manager). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост