Sten Публикувано Март 21, 2018 Report Share Публикувано Март 21, 2018 Здравейте. Не съм сигурен дали това е точният раздел за моят въпрос. Искам да си купя едни билети и вариантите са - офис на EasyPay или Epay-Go. Досега не съм пробвал това. Прегледах общите условия на Epay-Go, но не разбрах дали има някакви допълнителни такси(отчисления за самата платформа), евентуално други особености... Как точно става самото плащане - трябва ли да си правя специален акаунт там? Доколкото разбирам - след плащането ще ми изпратят на Е-пощата билета и аз трябва да си го разпечатам някъде. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Март 22, 2018 Report Share Публикувано Март 22, 2018 Epay като платформа за плащане на битови сметки я ползвам от доста време и съм доста доволен, защото е доста лесно и опрестено. Epay като платформа за плащане през български сайтове също ме радва, защото реално е една и съща платформа, просто с различно предназначение. Epay-go е тяхната платформа за събития/билети, която ползва системата им за плащания. Ползвам съм я един път преди година. Сигурен съм, че платформата те прехвърля към epay сайта им, за да си влезеш в профила и да платиш с микросметката ти или картата, която си добавил в нея. Не съм сигурен дали ще ти позволи без акаунт да си въведеш номера и другите данни на дебитната/кредитна карта. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sten Публикувано Март 24, 2018 Author Report Share Публикувано Март 24, 2018 Epay като платформа за плащане на битови сметки я ползвам от доста време и съм доста доволен, защото е доста лесно и опрестено. Epay като платформа за плащане през български сайтове също ме радва, защото реално е една и съща платформа, просто с различно предназначение. Epay-go е тяхната платформа за събития/билети, която ползва системата им за плащания. Ползвам съм я един път преди година. Сигурен съм, че платформата те прехвърля към epay сайта им, за да си влезеш в профила и да платиш с микросметката ти или картата, която си добавил в нея. Не съм сигурен дали ще ти позволи без акаунт да си въведеш номера и другите данни на дебитната/кредитна карта.Здравей и благодаря за отговора.Ще ми трябва още малко помощ. След като пробвах на 2-3 места да си купя въпросните билети и ме гледаха като извънземен едва ли не - реших като последен опит да поръчам сам онлайн. Резервирах билетите, платих през банкомат - дотук добре. Преди малко получих 3 писма с по 2 прикачени файла - PDF и PKP. За какво е втория файл? По-долу в писмото има указания - "Ако ползвате телефон с Андроид - свалете приложението Pass2U Wallet" - за какво пък е това и може ли без него? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Март 24, 2018 Report Share Публикувано Март 24, 2018 Може в каси на EasyPay да си платиш билета. Относно PKP формата, то е обяснено добре, сваляш приложението и то ще отвори PKP файлове, което са дигиталния билет. Показваш билета от телефона, вместо изпринтиран на хартия, от PDF-а. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sten Публикувано Март 24, 2018 Author Report Share Публикувано Март 24, 2018 Тоест въпросът тук е ИЛИ/ИЛИ. Намерих приложението, но по принцип съм подозрителен, когато трябва да инсталирам нова програма - особено на телефона, където нямам антивирусна. А това, което е в РКР файла - същото ли е, като на PDF файла? Понеже на телефона вече имам приложение за отваряне на PDF.В условията пише, че трябва да се носи документ за самоличност - това доколко се спазва? Понеже не са ми искали и съответно на билета няма имена. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Март 25, 2018 Report Share Публикувано Март 25, 2018 Същото като PDF-а е. Само един път съм взимал билет от там и не са ми търсили документ за самоличност. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ivan343 Публикувано Юли 26, 2019 Report Share Публикувано Юли 26, 2019 Купувал съм билет и няма допълнителни такси Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост