barbuncela Публикувано Февруари 9, 2018 Report Share Публикувано Февруари 9, 2018 Ами...проблема е това: http://store.picbg.net/pubpic/C9/35/988c715906a9c935.jpg Само че си нямам на идея как се стартира в Софтуерен режим... Оперативна система Windows 8.1 ProТип на графичния контролер ATI Radeon 3100 Със същия компютър под ХР играта работеше! Не помогнаха настройките за съвместимост!Някакви съвети? Благодаря! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 9, 2018 Report Share Публикувано Февруари 9, 2018 Може би секцията "Software rendering mode" error от тази страница ще помогне? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barbuncela Публикувано Февруари 10, 2018 Author Report Share Публикувано Февруари 10, 2018 Може би секцията "Software rendering mode" error от тази страница ще помогне?Не става...Явно зависи нещо от видео картата, може би настройки? Синът ми го е пробвал при негов приятел. И там е било с 8.1 но е тръгнал...С тази видео карта но с ХР работи...Знам ли... Драйверите уж са нови за 8.1... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
plamen_80 Публикувано Февруари 10, 2018 Report Share Публикувано Февруари 10, 2018 Драйверите за видеото от М$ ли идват или са теглени от ATI/AMD или от друго място?DX? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barbuncela Публикувано Февруари 11, 2018 Author Report Share Публикувано Февруари 11, 2018 Драйверите за видеото от М$ ли идват или са теглени от ATI/AMD или от друго място?DX?Не от тук. http://www.catalog.update.microsoft.com/Search.aspx?q=ati%20radeon%203100 Но проблема се оправи. Имах пакета от 10.8 мб. Сега дръпнах последния от 18.8 и играта тръгна. Не знам каква е разликата нонещата се оправиха! Благодаря ви! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост