StuFF Публикувано Януари 8, 2018 Report Share Публикувано Януари 8, 2018 Здравейте на всички ! Може ли да ми кажете , защо след инсталиране на една игра с Daemon tools , при всяко пускане на лаптопа ми излиза това, и ако кажете как да го прекратя , ще ви бъда много благодарен! Лек ден !. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
plamen_80 Публикувано Януари 8, 2018 Report Share Публикувано Януари 8, 2018 Дисковия образ още ли е закачен за Daemon tools?Ако Да, трябва ли ти?Желателно е да си спреш от ОС-а всякакви автоматични изпълнения на преносими медии (доста вируси се разпространяват чрез този способ). Disable Auto Play in Windows 7 В Start менюто въведи "gpedit.msc" в search box, избери gpedit.Expand Administrative Templates >Windows Components > Autoplay Policies кликни два пъти на "Turn off Autoplay"Избери Enabled, aи посочи All drives подвърди с Ok.След това рестартирай! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
StuFF Публикувано Януари 8, 2018 Author Report Share Публикувано Януари 8, 2018 Стана , след рестарта не ми го показва! Благодаря отново на най-добрия IT сайт ! Лека вечер ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост