anarhistabg Публикувано Декември 19, 2017 Report Share Публикувано Декември 19, 2017 Здравейте! Често имам проблеми с интернет скоростта напоследък ... Реално плащам за 200 download и 12 upload. Когато интернета е окей нормалните ми скорости в speedtest са между 150-190 download и 8 - 12 upload. В един момент обаче нещо става и просто нета става нетърпим. В моменти като този имам много висок пинг и скоростите падат на половина , понякога и повече. Нормалният ми пинг е към 15-20 ... но в момента за пореден път положението е тежко и за първи път скоростите са тоооолкова ниски...Тази скорост е на лаптопа ми който е свързан чрез WI-Fi , рутера е в моята стая , т.е на 2 метра от лаптопа. На компютъра ми към момента пинга е 105 , download speed 120 и upload 8,54. Той е свързан към рутера посредством кабел. Въпроса ми е: можете ли да ми предложите някакво решение , или да опитам нещо което може да подобри нещата или просто трябва да се свържа с интернет доставчика и те да се оправят ? ПС: Снимката е от лаптопа. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Декември 20, 2017 Report Share Публикувано Декември 20, 2017 Обади се на доставчика ти. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TechMaster Публикувано Декември 22, 2017 Report Share Публикувано Декември 22, 2017 Ако на настолния компютър скоростта е висока, а на wi-fi така се тътри, вижте канала на рутера.Обаче ping 105ms при всички случаи е височко, особено на кабел. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост