Jump to content

Търся разяснение за Macromedia Captivate

Препоръчан пост

Здравейте.

В една от темите беше спомената програмата Macromedia Captivate и реших да видя за какво става въпрос. И мога смело да кажа - страхотна програма за тези, които са решили да напишат ръководство или разяснение да нещо. Програмата е интуитивна и с нея се работи много лесно. Просто човек трябва да знае какво иска. Опаа отплеснах се.

Въпрос: след като създам необходимите слайдове как да ги запиша във флаш формат ?

Сподели другаде

тея слайдове в какъв формат са ?

Уффф как да го обясня ?

Те са част от самия проект. Някъде трябва да има за запис, ама не го намирам.

Сподели другаде

Благодаря ти, но никое от нещата не успя да отговори на въпроса ми: след като направя слайдове чрез тази опция

http://pics.softvisia.com/design/pics/1876/capt1kq1.th.jpg

как да запиша проекта във вид на видео ?

Сподели другаде

Привет!

Взех, че инсталнах програмата и направих HTML + swf. Това е всичко необходимо за ъплоуд.

Ето как става:

След като направиш слайда, отиваш на fail> publish.

В появилия се пхрозорец указваш къде да се съхрани и маркираш export HTML.Натискаш бутона publish изчакваш малко и програмата те уведомява, че процесът е завършил. Можеш да затвориш прозореца или да избереш да прегледаш току що направеното. В резултат ще получиш два файла- htm и swf. Ъплоудваш ги и си готов.

Ако си пробвал да го правиш използвайки inport/export не става, защото се инсталира отделна приставка за smf.

Това е!

Успех и пиши какво е станало. Ако има проблеми ще пусна и шотове, защото в момента не мога да отделя на тази програма повече от 5 минути.

Сподели другаде

Дани, изпревари ме с 45 минути.

Ето го отговора

Ехе! Чувствам как скоро ще четем ръководство направено с тази програма. :OK:

Дано ми остане веме да я поразгледам и аз, въпреки че на прима виста има неща, които не ми допаднаха много. Все пак- това е само първо четене. При второто може да излизе съвсем друго.

Сподели другаде