Blue_Hulk Публикувано Ноември 26, 2017 Report Share Публикувано Ноември 26, 2017 Здравейте!Опитвам се да намеря ICC профил за моят монитор, но няма никаква информация за този модел.Целта ми е да настройвам монитора да показва максимално точни цветове... знам, че за тази цел си трябва колориметър, но тъй като нямам такова устройство, мисля, че е добра идея да се възползвам поне от наличните опции за настройване на цветовете на монитора.Въпроса ми - добра идея ли е да използвам ICC профил, предназначен за друг модел (например - benq gw2450hm) на монитор модел benq gw2260m ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 26, 2017 Report Share Публикувано Ноември 26, 2017 Не мисля, че е добра идея да използваш профил за друг монитор на твоя. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Blue_Hulk Публикувано Ноември 27, 2017 Author Report Share Публикувано Ноември 27, 2017 Значи няма смисъл да пипам настройките и по-добре да го оставя на sRGB IEC61966-2.1 по дефолт? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 27, 2017 Report Share Публикувано Ноември 27, 2017 Според мен да, но познанията ми в тази насока не са особено дълбоки. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост