Edinzdravnoob Публикувано Ноември 21, 2017 Report Share Публикувано Ноември 21, 2017 Добър ден, много се извинявам за тази тема, няма нищо общо с компютрите но не знам къде да питам.Имам Iphone 6 Plus, въвеждам си ПИН кода, и що да видя... 3 часа зарежда и нищо..Рестартирах телефона няколко пъти, сложих сим някколко пъти, не става и не става, просто забие..Ще съм много благодарен на модераторите и администратора, ако някой може да ми помогне! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 21, 2017 Report Share Публикувано Ноември 21, 2017 За жалост администраторът не използва iPhone и не може да помогне. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Herr_Flick Публикувано Ноември 22, 2017 Report Share Публикувано Ноември 22, 2017 1. Пробвай да го "възстановиш" през iTunes https://www.apple.com/bg/itunes/download/2. Никога повече не си купувай ябълки. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Edinzdravnoob Публикувано Ноември 22, 2017 Author Report Share Публикувано Ноември 22, 2017 Казах на сестра ми, че няма как някой да и продаде хубав телефон за 50 лева, но както винаги, никой няма да ме послуша... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Ноември 29, 2017 Report Share Публикувано Ноември 29, 2017 Казах на сестра ми, че няма как някой да и продаде хубав телефон за 50 лева, но както винаги, никой няма да ме послуша...Изглежда като проблем с батерията. Някои сервизи предоставят услуга за подмяна на батерията. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост