Burgas Публикувано Октомври 24, 2017 Author Report Share Публикувано Октомври 24, 2017 Биос 1.8 със ъбдейт за рама интересно ,поне за мен със един стик и ги разменях не тръгва само едно пиукане чух,после сложих двата стика рам и тръгва,но си пише,че е инсталиран 4г,ебаси лап топа. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Burgas Публикувано Октомври 24, 2017 Author Report Share Публикувано Октомври 24, 2017 ExaFlop,Благодаря ти много за това,че ме накара да вида стиковете с рамта няма да повярваш слотовете са един върху друг на долния слот стика не беше щракнат със щипките от двете страни.Сега ми покзва от 4г 3.74 но претполагам е заради графичната карта.Още веднъж благодаря и успех на всички,жив и здрав. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ExaFlop Публикувано Октомври 24, 2017 Report Share Публикувано Октомври 24, 2017 Браво, въпреки, че на шотовете горе си пишеше, че е с 4GB memory. Та не знам каква магия се е била заформила. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Burgas Публикувано Октомври 24, 2017 Author Report Share Публикувано Октомври 24, 2017 Да така беше показваше имстал.4 а използваема1.74,но въпреки това съм доволен и благодарен за съветите Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ExaFlop Публикувано Октомври 25, 2017 Report Share Публикувано Октомври 25, 2017 Най-вероятно някой отт изводите(контактите) не е контактувал. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Burgas Публикувано Октомври 25, 2017 Author Report Share Публикувано Октомври 25, 2017 О да беше 1.74 аз така видях платката на рама,като ги изпробвах двете последователно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост