Edinzdravnoob Публикувано Октомври 1, 2017 Report Share Публикувано Октомври 1, 2017 Здравейте, сестра ми си беше направила акаунт на компютъра, и забрави паролата... Сега не мога нито да тегля нещо на компютъра, нито да правя каквото и да било изискващо Администраторски права. Имам флашка, но когато се опитам да отворя Removable disk (F:) (флашката) Забива My computer, чакам 1 час и нищо... Същото е когато се опитам да цъкна resset password, цъкам Next, след това пак Next и така забива.... Имам диск, имам клипчета вътре, диска е в идеално състояние, но когато цъкна reset password, ми пише че няма Floppy disk или USB drive.... Някакви идеи как да оправя това??? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 1, 2017 Report Share Публикувано Октомври 1, 2017 В Hiren's BootCD има инструменти за зануляване на пароли на Windows профили. Не съм тествал лично, така че не мога да гарантирам колко работят. За жалост Hiren's BootCD технически е нелегален софтуер, защото съдържа MiniXP, така че ще трябва да си го намериш сам. Подобно решение е ERD Commander (има го в отделни версии за различните версии на Windows), което също е стартиращ диск, който има доста функции, една от които е отключване на профили с парола. Това пък е платен софтуер, така че не мога да ти дам линк. Съществува вероятност този диск да е и под името MSDART (Microsoft Diagnostic and Recovery Toolset), макар че това име трябва да е официално в сила чак от версията за Windows 8.x. Ако нямаш оптично устройство, можеш да опиташ с USB такова. Може би това ще помогне (не съм тествал лично). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
plamen_80 Публикувано Октомври 2, 2017 Report Share Публикувано Октомври 2, 2017 Освен горните варианти за промяна на паролата има и специализирани решения за разбиване (виждане) на въпросната парола. Един такъв инструмент можеш да намериш на сайта www.sourceforge.net името ще си го намериш сам, а за жокер се намира в Security. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Edinzdravnoob Публикувано Октомври 3, 2017 Author Report Share Публикувано Октомври 3, 2017 Да ама не, тегля ама познай какво.... автоматично ми го отваря с отвори като администратор... като цъкна run, ми иска паролата.... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост