benom Публикувано Септември 10, 2017 Report Share Публикувано Септември 10, 2017 Имам един проблем който много ме мъчи! Когато включа уредбата с лаптопа свири само едната тонколона .Пробвах някакви драйвъри ,рових се из опциите и пак нищо. Ако някой може да помогне ще съм много щастлив! Лаптопа е с Windows 8 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Edinzdravnoob Публикувано Септември 10, 2017 Report Share Публикувано Септември 10, 2017 Здравей, провери случайно да не е изгоряла едната, защото и на мене ми се беше случило по този начин, проблем беше че кабела беше стопен, поздрави. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
benom Публикувано Септември 10, 2017 Author Report Share Публикувано Септември 10, 2017 Не е изгоряла . От телефона като пусна свират и двете тонколони супер. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 11, 2017 Report Share Публикувано Септември 11, 2017 Възможно е конекторът да не прави добър контакт в жака. Опитай да го завъртиш в някоя посока. Също така е възможно и кабелът да е прекъснат някъде, така че опитай с друг. Освен ако не си използвал същия кабел и за връзката между аудио системата и телефона, тогава по всяка вероятност няма да е там проблемът. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост