Edinzdravnoob Публикувано Август 23, 2017 Report Share Публикувано Август 23, 2017 Здравейте, вчера си купих абсолютно същата мишка като тази супер удобна, в игри, имам въпрос:Как мога да си направя да свети само в един цвят, защото тя автоматично сменя мноооого цветове, а аз искам да си я направя само зелен, няма копче за светлината и т.н, има ли софтуер или? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Уди Кълвача Публикувано Август 24, 2017 Report Share Публикувано Август 24, 2017 А светещ компютър купи ли си? Ако дъното му е осветено виж в настройките на биоса за контрол на цвета на светлината. В краен случай купи светещи слушалки или светеща клавиатура, в тях може да намериш инструкция за подсветка. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 24, 2017 Report Share Публикувано Август 24, 2017 Не намерих софтуер. Това е рискът при купуване на неизвестни китайски продукти — липсва софтуер. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Edinzdravnoob Публикувано Август 25, 2017 Author Report Share Публикувано Август 25, 2017 Не намерих софтуер. Това е рискът при купуване на неизвестни китайски продукти — липсва софтуер.Благодаря за усилието, на мене не ми е за светенето и т.н, просто миналта мишка... така де.... кучето и съкрати живота, а на мене ми трябваше спешно няква мишка А светещ компютър купи ли си? Ако дъното му е осветено виж в настройките на биоса за контрол на цвета на светлината. В краен случай купи светещи слушалки или светеща клавиатура, в тях може да намериш инструкция за подсветка.Не разбирам, какъв е смисъла от отговора ти. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 25, 2017 Report Share Публикувано Август 25, 2017 Не разбирам, какъв е смисъла от отговора ти.Няма смисъл. Той се специализира в безполезни и заядливи отговори без причина. Хоби му е. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост