Edinzdravnoob Публикувано Август 10, 2017 Report Share Публикувано Август 10, 2017 Здравейте, имам въпрос.Как някой хора са си направили Boot Screena, който на мене е марката на компютъра ми, тяхните са да речем cia, fbi и т.н, и това законно ли е? Ако да, някой може ли да ми каже как? с Windows 7 32 bit. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 10, 2017 Report Share Публикувано Август 10, 2017 Страх ме е да попитам, но това за новия компютър ли е? И сигурен ли си, че говориш точно и конкретно за boot екрана? Да не говориш за logon екрана? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Edinzdravnoob Публикувано Август 10, 2017 Author Report Share Публикувано Август 10, 2017 Ха ха - не, това е на мой стар компютър, просто искам да имам малко по - хубав вид Объркал съм, вижте клипа https://m.youtube.com/watch?v=pcI41lyJCZUна този човечец. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 11, 2017 Report Share Публикувано Август 11, 2017 Лично моят съвет е да не се занимаваш с подобни неща, но крайното решение е твое. Виж тук. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост