iafaso8 Публикувано Юли 21, 2017 Report Share Публикувано Юли 21, 2017 Здравейте, не съм добре запозната с Pfsense, затова реших да пиша. Инсталирах Pfsense във виртуална машина VMware след което инсталирах и Windows. Първоначално конфигурирах и направих необходимите настройки за достъп до интернет с чужда помощ и всичко беше наред, Windows имаше достъп до интернет. Следващия път когато реших да пусна виртуалката Windows нямаше достъп до интернет, защото не знам какви настройки да направя. В Pfsense излиза началният черен екран, който се появява при стартиране и от там нататък не знам какво да правя. Мисля си, че съм объркала ip-тата и адресите, но не знам как трябва да са. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 21, 2017 Report Share Публикувано Юли 21, 2017 За pfSense защитната стена ли става въпрос? Ако да, има ли някаква конкретна причина да ти трябва допълнителна стена? Т.е. защо не използваш вградената в Windows? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
iafaso8 Публикувано Юли 21, 2017 Author Report Share Публикувано Юли 21, 2017 За нея става въпрос. Използвам я понеже ходя на на един курс, където ми се налага да работя с нея, но преподавателя не го бива много в обясненията. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Юли 21, 2017 Report Share Публикувано Юли 21, 2017 Кажи какви са мрежовите настройки на Windows-а, да има откъде да започнем.Провери и дали имаш достъп от Windows-а до pfSense. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост